Hvad??.. Kan alle se, hvad jeg skriver??...

mandag, maj 01, 2006

Nul... Nix... Om jeg gjorde det....

Okay, nu står der officielt i min browsers historie, at jeg har besøgt www.rejsningsproblemer.dk, men jeg gjorde det udelukkende for at finde en adresse til dette billede:

Jeg har simpelthen så ondt af den mand (og også kvinden i den anden af pfizers annoncer). Hvordan kan man dog byde sig selv at optræde overalt i landet med rejsningsproblemer??.. Om der så var 10 mio. kr. på højkant gjorde jeg det ikke. Tænk sig - uanset hvor han går, så tænker folk - "nå, det er da godt at medicinen kan hjælpe dig, når du nu ikke er rigtig mand".
(I mit stille sind beder jeg til at det er en polak, der har scoret en kæmpe-gevinst og ikke selv ved, hvad reklamen går ud på. Og please - lad ham aldrig komme til et land, hvor reklamen har kørt).

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det er jo bare en "rolle", han spiller. En reklame, hvor han er skuespilleren og får penge for det.

Men jeg kan godt lidt se, hvad du mener.

Personligt har jeg altid haft lidt ondt af den nydelige kvinde i Tena reklamerne - hvem har lyst til at være kendt som "hende, som går og strint-pisser i bukserne og alle andre steder"?

Den dag kommer jo sikkert til de fleste af os - men man vil jo nok helst udsætte den længst muligt. Ihvertfald har jeg været flittig med knibeøvelserne, siden jeg så reklamen!

I det mindste kan manden i dit eksempel tage en pille og løse problemet.

;-)

10:20 PM

 
Anonymous Anonym said...

Ja, efter rejsningsproblemer.dk venter jeg spændt på del to: frigidekaelling.dk

Siger man "A", må man osse sige "B"

10:37 PM

 
Anonymous Anonym said...

Molle - du må da være dummere end en havelåge, hvis du ikke kan skille aktøren fra budskabet... Eller tror du måske også, det er Mads Mikkelsen & Co., der finansierer Storebæltsoverfarten, fordi de får penge for nogle tåbelige reklamer for , at alle kan benytte den bro?

2:10 AM

 
Blogger Mollerikken said...

Ha ha - okay, kan godt se det sådan helt fornuftigt, men alligevel. Der er grænser for, hvad jeg vil udsætte mit navn og rygte for.

Jeg vil i øvrigt tro at samtlige mænd er på min side her (altså med undtagelse af dem, der tager Viagra).

7:58 AM

 
Anonymous Anonym said...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

3:31 PM

 

Send en kommentar

<< Home