Hvad??.. Kan alle se, hvad jeg skriver??...

tirsdag, juni 07, 2005

Who dares wins


De driv-våde, men glade vindere af Christianshavner-milen 6/6-2005 Posted by Hello

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Super. Velkommen til, Vads.

Så er det min tur til at smide syrlige bolcher i dit lille bolchekrus. Det glæder jeg mig til.

Dit er layout er pænt. Samme som hos www.kapster.dk, der dog hoster bloggen på hans eget domæne.

Du skal vide, når du har valgt Blogger som din provider, at din side ofte vil være utrolig langsom grundet den store trafik på blogspot domænet. Til gengæld er det et dejligt gennemarbejdet system, som aldrig lukker...

Personligt vil jeg anbefale at støtte smartlog, som er en dansk service og som tilbyder de samme og flere features end Blogger.

Det ikon/link der er under dine billeder, hvad gør det godt for?? Jeg kommer bare ind på en eller anden forside, som jeg ikke kan bruge til noget??

Velkommen til. Dit rss-feed er addet diverse steder...

4:06 PM

 
Blogger Mollerikken said...

Hey Migger.

Velkommen ombord. Syrlige bolcher??.. Forstår ikke, hvad du snakker om. Jeg har da kun efterladt Kongen af Danmark i dit bolchekrus.

M.h.t. layout så tog jeg bare et af de 5-6 stykker, der blev foreslået. Jeg synes, det er okay.

Det med at Blogger er langsomt gør ikke så meget. Det er mine læsere også.

Tjah - jeg burde måske nok have valgt smartlog. Jeg tænkte ikke så meget over det. Faldt bare over Blogger.com ved et tilfælde og tænkte, at det måske var tid til at beskæftige mig med fænomenet. Skal man kommentere noget på smartlog, så er det, at din blog indimellem har set lidt pudsig ud i både Firefox og Safari.

Ikonet under billederne gør - ligesom 99% af alt andet på nettet - ikke godt for noget. Jeg kan vist godt fjerne det - og skal gøre mit bedste for at få det gjort, så du undgår at komme til at klikke på det.

8:37 AM

 

Send en kommentar

<< Home